Trouwe bezoekers van het Muziekcafé Zielhorst,

In verband met het stijgende aantal Corona besmettingen en het in acht nemen van de coronaregels gaat het Open Podium van het Muziekcafé op zaterdag 18 december a.s. in het wijkcentrum ’t Middelpunt, niet door.

We nemen deze beslissing omdat ’t Middelpunt en wij het moeilijk vinden om de Coronaregels te handhaven (vooral de 1,5 meter afstand) bij onze bezoekers. Hoe leuk we het zelf ook vinden om in deze donkere tijden voor wat muzikale afleiding en vertier te zorgen.

We danken alle deelnemers voor hun aanmeldingen aan het Open Podium. Ook onze trouwe bezoekers die de afgelopen drie maanden enthousiast onze muziek-evenementen hebben bezocht en gewaardeerd. En de medewerkers en vrijwilligers van wijkcentrum ’t Middelpunt voor hun hulp en steun. Last but not least, de medewerkers van DJ Magic voor het regelen van licht en geluid!

Rest ons iedereen een goede gezondheid en prettige feestdagen toe te wensen, met de hoop dat we in 2022 onze bezoekers weer een volle agenda met muzikaal vertier kunnen aanbieden.

Tip: bezoek via onderstaande link onze website voor foto’s en video’s van onze muziekevenementen.

Met hartelijke groet,

Team Muziekcafé Zielhorst,

Conny, Elmy en Roland